top of page

Bijenbrood+Propolis + Honing  = Evenwichtig Superfood

IMG_3059.jpg
1BIJENBROOD-MET-BLOEMHONING-EN-PROPOLIS.

Bijenpollen zijn pollen van de hoogste kwaliteit. Bijenbrood dat perfect gemengd werd met honing wordt door het menselijk lichaam volledig opgenomen. Gedroogde pollenkorrels worden slechts voor 20% van hun volume opgenomen.

IMG_2971.jpg
2BIJENBROOD-MET-BLOEMHONING-EN-PROPOLIS.

Dit product komt tot stand dankzij een unieke verwerking. Het is veel effectiever omdat de 3 elementen bijenbrood + Propolis + Honingcombinaties perfect met de honing werden vermengd. Dit product is uniek in zijn soort binnen Europa.
Het technologische verwerkingsproces is erg tijdsintensief en vraagt de nodige zorg. De propolis en het bevroren bijenbrood, dat ingevroren wordt aan -40°C, worden tot een fijn poeder gemalen. Dat poeder wordt op een speciale manier aan de honing toegevoegd.

IMG_2992.jpg
BIJENBROOD-MET-BLOEMHONING-EN-PROPOLIS.j

Bijenbrood is een uniek actief natuurproduct met buitengewone genezende eigenschappen. Dat komt door de biologisch actieve componenten van bijenbrood: monosachariden, 16 ver- wisselbare en onveranderlijke zuren, 13 vetzuren, carotenoïden, vitamine E, C, P, K, B1, B2, B3, B6, kalium, magnesium, fosfor, mangaan, ijzer, koper, zink, chroom, jodium, kobalt, enzymen en hormoonachtige stoffen. De veelzijdige en effectieve werking van al deze deeltjes hebben een veelzijdige en krachtige werking op het menselijk organisme. Je vindt in de natuur geen enkel ander product met zo’n sterk effect!

...EEN HARMONIEUZE

                                  SMAAKBOM...

Smaakvolle honing + speciaal fruit = de favoriet van kinderen!

IMG_2892.jpg
ZONNEBLOEMHONING-(CREME).jpg
IMG_3007.jpg

De artisanale productie is een voorbeeld van de moderne, spaarzame verwerking van honing. Typerend voor zonnebloem honingcrème is zijn satijntextuur, een unieke parelkleur en de heerlijke smaak van boter en noten.

100% natuurlijk product

IMG_2890.jpg
ZONNEBLOEMHONING-MET-ZWARTE-BESSEN-(CREM
IMG_3005.jpg

De combinatie van honing en fruit is gezond en smaakt heerlijk. De zwarte bessen hebben bovendien een hoog vitamine C-gehalte (177mg/100g). Het geheel ademt een heerlijk fris aroma van cassis.

Gezond eten is lekker!

jahoda.jpg
Screen-Shot-2019-11-11-at-17.42.20.jpg
IMG_3022.jpg

Dit product is een combinatie van aardbei en honing met een zachte smaak, textuur en kleur. Je proeft het gezonde ervan op je tong.

Dit is een heel mooi product!

bottom of page